Coloured Pencils Aquarell Watercolor 12 to 72 colors LYRA Rembrandt gift box

Coloured Pencils Aquarell Watercolor 12 to 72 colors LYRA Rembrandt gift box

Coloured Pencils Aquarell Watercolor 12 to 72 colors LYRA Rembrandt gift box

Coloured Pencils Aquarell Watercolor 12 to 72 colors LYRA Rembrandt gift box

Coloured Pencils Aquarell Watercolor 12 to 72 colors LYRA Rembrandt gift box

Coloured Pencils Aquarell Watercolor 12 to 72 colors LYRA Rembrandt gift box

Coloured Pencils Aquarell Watercolor 12 to 72 colors LYRA Rembrandt gift box

Coloured Pencils Aquarell Watercolor 12 to 72 colors LYRA Rembrandt gift box

Coloured Pencils Aquarell Watercolor 12 to 72 colors LYRA Rembrandt gift box

Coloured Pencils Aquarell Watercolor 12 to 72 colors LYRA Rembrandt gift box

Premium artists pencils in 72 harmonious shades. Exceptionally high colour pigmentation. Depending on the art. Ists intention, lines and areas. Of colour can be dissolved using a brush soaked in water and can be subtly blended together. The brilliance and lightfast prope. Rties of the colours meet all. Premium-Künstler-Farbstifte in 72 harmonisch abgestimmten Farben. Linien und Flächen lassen sich, je nach künstlerischer Intention, teilweise gänzlich mit wassergetränktem Pinsel auflösen und m. Die Brillanz und Lichtechtheit der Farben entspricht allen professionellen Anforderungen. Premium kunstenaarspotlood in 72 harmonisch op elkaar afgestemde kleuren. Optimaal met water te mengen. Lijnen en vlakken laten zich, afhankelijk van de intentie van de gebruiker, deels of volledig met een in water gedrenkte pensee. L oplossen en onderling nuancevol. De voortreffelijke en lichtechte kleuren voldoen aan alle eisen van de professionele gebruiker. The item “Coloured Pencils Aquarell Watercolor 12 to 72 colors LYRA Rembrandt gift box” is in sale since Friday, February 19, 2016. This item is in the category “Crafts\Art Supplies\Drawing & Lettering Supplies\Art Pencils & Charcoal”. The seller is “sklar-pl” and is located in Oswiecim. This item can be shipped worldwide.
  • Brand: LYRA
  • Type: Colored Pencils & Crayons
  • MPN: 2014200, 2011720, 2011360, 2011240, 2011120
  • Country/Region of Manufacture: Germany